Snelle verzending.

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde nog verzonden.

Veilig betalen!

Dat kan met uw eigen bank via iDeal of PayPal.

Vragen? Offerte ontvangen?

info@123Alarmsysteem.nl

Op zoek naar een krachtig alarmsysteem.

Het AJAX Alarmsysteem is een IP gebaseerd systeem. Deze heeft de nieuwste techniek en beschikt over vele uitbreidingsmogelijkheden. 

Zo is het systeem niet alleen te gebruiken voor alarmering maar ook voor schakelen van lampen, rook en waterdetectie. 

De door vele mogelijkheden is het systeem voor meerdere zaken te gebruiken. De onderdelen die niet worden gebruikt zijn niet geactiveerd en zijn daarom ook niet zichtbaar. Hiermee is het ook een overzichtelijk systeem.

Daarnaast is er nog een mogelijkheid om Dahua beveiligingscamera’s op het systeem aan te sluiten. Hiermee kunnen beelden worden opgeslagen als er een alarmering is. Door het gebruik van Dahua camera’s is de beeldkwaliteit erg goed. Het is een bewuste keus van AJAX om de camera’s niet zelf te ontwikkelen maar om met Dahua een samenwerking aan te gaan.

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

AJAX Alarmsysteem kopen

Op zoek naar een veilig en vertrouwd alarmstysteem. Kies dan voor een AJAX alarmsysteem, uiterst betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en zeer betaalbaar. Het krachtige systeem van AJAX zorgt dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen uw woning beveiligen. Zo zijn er ook domotica toepassingen voor het schakelen van lampen of zelfs rook en waterdetectie. Kortom een compleet systeem met eindeloze mogelijkheden. 

Gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Het AJAX alarmsysteem is heel eenvoudig te bedienen. Dit kan via de app, bediendeel in huis of met de afstandbediening. Het systeem is zeer krachtig en biedt veel mogelijkheden, desondanks is het overzichtelijk opgebouwd en is enkel hetgeen te zien wat wordt gebruikt. 

Het systeem is erg betaalbaar, u betaald niet meer duizenden euro’s voor een systeem die maar voor de helft gebruikt wordt. 

Voor prijzen bekijk de artikelen in de shop of neem contact met ons op.